Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség
  • Banner 1

Best Print Hungary 2015. verseny zsűrije

Balogh Ádám, a zsűri elnöke

Nyomdamérnök, külkereskedelmi üzemgazdász. Hosszú éveken keresztül volt kereskedelmi vezető a Szikra Lapnyomdában, a Zrínyi Nyomda vezérigazgatója volt. Jelenleg nyomdai tanácsadó céget vezet.

 

Prókai Piroska

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézetében mérnöktanára. Főbb szakterületei a szöveg- és képfeldolgozás, valamint a tipográfia és a műszaki szerkesztés.

 

Vágó Magdolna

Könyvtervező tipográfus, nyomdamérnök és gazdasági szaküzem mérnök. Több mint egy évtizeden keresztül vezette a Közgazdasági Jogi Könyvkiadót, jelenleg a Reálszisztéma Dabasi Nyomda Zrt. vezérigazgatója. Évek óta tagja a Szép Könyv verseny zsűrijének.

 

 

Kovács György

Grafikus. A Magyar Szitanyomók és Digitális képalkotók Szövetségének elnöke. Több éven keresztül a FESPA elnöke volt. A Vesco Hungary Kft. tulajdonos ügyvezetője.

 

 

Ördögh László

Tervező grafikus. Számos szakmai díj győztese. A KREA Kortárs Művészeti Iskola oktatója. A Graphasel Kft. tulajdonos ügyvezetője, művészeti igazgatója.

 

 

Szabó József

Nyomdamérnök. Korábban a Kossuth Nyomdában dolgozott. Jelenleg az Interpress Külkereskedelmi Kft. beszerzési igazgatója.

 

 

Takács Attila

Csomagolás technológus. A DS Smith Package PackRight Center managere, vezető tervező.

 

 

Vissza