Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség
  • Banner 1

Díjakat adunk át

Fellebben a fátyol a Best Print Hungary 2016 verseny győztes termékeiről.

Tisztelettel meghívjuk a BEST PRINT Hungary 2016 szakmai termékverseny ünnepélyes eredményhirdetésére és díjátadójára.

A tavalyi évhez hasonlóan a győztes cégeket és termékeket a díjátadón ismerhetik meg. A zsűri tagjain és a Szövetség szűk apparátusán kívül senki nem tudja, hogy a nevező 30 cég, 123 pályaművéből, mely termékek nyertek díjat e rangos versenyen.

Minden érintett számára a meglepetés erejével fog hatni az eredményhirdetés, amelyre Önt is tisztelettel és szeretettel várjuk.

Időpont: 2016. május 5. 15:00 óra

Helyszín: Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar 103. terem (1034 Budapest, Doberdó u.6., 1. emelet)

Kérjük, cégnév és létszám megjelölésével mindenképpen jelezni szíveskedjenek részvételi szándékukat

a fedprint@fedprint.hu e-mail címen.

Kiállítás és rendhagyó tárlatvezetés

A díjátadón minden benevezett terméket kiállítunk, így vendégeink láthatják milyen versenytársakkal kellett megmérkőzni a zsűri elismeréséért. A díjátadót megelőzően 14:30 órától Prokai Piroska és Szabó József zsűritagok rendhagyó tárlatvezetést tartanak az érdeklődők számára.

Amennyiben szeretne élni ezzel a kivételes lehetőséggel, kérjük, jelezze részvételét a fedprint@fedprint.hu címre megküldve 2016. április 29-ig.

A Best Print Hungary 2016 versenyen pályázó cégek és az általuk benevezett termékek teljes listája ide kattintva elolvasható.

Vissza