Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség Fedprint - Nyomda- és Papíripari Szövetség
  • Banner 1

Elkészültek az értékelések

Április 11-12.-én került sor a Best Print Hungary 2016 versenyre benevezett termékek értékelésére. A zsűri döntött a kategória és különdíjakról. 
A benevezett termékeket 2016. május 5.-én megtekinthetik a Best Print Hungary verseny díjátadóján.

Az ünnepélyes díjkiosztóra május 5.-én kerül sor. Az eseményre a nevezőknek, megrendelőiknek és kooperációs partnereiknek külön meghívót küldünk, de sok szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Best Print Hungary 2016. verseny zsűrije

 

Balogh Ádám, a zsűri elnöke
Nyomdamérnök, külkereskedelmi üzemgazdász. Hosszú éveken keresztül volt kereskedelmi vezető a Szikra Lapnyomdában, a Zrínyi Nyomda vezérigazgatója volt. Jelenleg nyomdai tanácsadó céget vezet.

 

Vágó Magdolna
Könyvtervező tipográfus, nyomdamérnök és gazdasági szaküzem mérnök. Több, mint egy évtizeden keresztül vezette a Közgazdasági Jogi Könyvkiadót, jelenleg a Reálszisztéma Dabasi Nyomda Zrt. vezérigazgatója. Évek óta tagja a Szép Könyv verseny zsűrijének.

 

Prokai Piroska
Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézetében mérnöktanára. Főbb szakterületei a szöveg- és képfeldolgozás, valamint a tipográfia és a műszaki szerkesztés.

 

Szabó József
Nyomdamérnök. Korábban a Kossuth Nyomdában dolgozott. Jelenleg az Interpress Külkereskedelmi Kft. beszerzési igazgatója.

 

Jakubász Péter
A Könnyűipari Műszaki Főiskolán végzett, nyomdamérnök szakon. Dolgozott a Prosystem Print Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft.-nél, valamint az Agfa Magyarországnál. Jelenleg a Heidelberg Magyarország Kft. munkatársa.

 

Varga Buda
A Magyar Iparművészeti Egyetem (MOME) vizuális kommunikáció, grafika szakán végzett. Számos szakmai díj győztese. . Dolgozott a Sanoma Media Budapest Zrt., az e-Communication Kft., művészeti vezetőjeként. Jelenleg a Central Médiacsoport Zrt. munkatársa és a Szépkilátás Stúdió művészeti vezetője.

 

Muzsik István
A Könnyűipari Műszaki Főiskolán végzett, nyomdamérnök szakon, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA képzés keretében menedzser szakmérnöki végzettséget szerzett. A COFINEC Hungary Rt. Kner Nyomda gyártásprogramozási vezetője volt. Jelenleg a Marzek Kner Packaging Kft. termelési igazgatója.

Vissza