Nevezési lap

Nevezési lap

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a pontosan kitöltött nevezési lapokat fogadjuk be.

Hiányos vagy helytelen kitöltés esetén a Kiíró fenntartja magának a nevezés visszautasításának jogát. Egy nevezési lapon csak egy termék nevezhető a versenyre. Kérjük, hogy az adatoknál közvetlen telefon és email címeket szíveskedjenek megadni.

BENEVEZŐ CÉG (csak a termék gyártójának nyomdai fővállalkozója nevezhet a versenyre)

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: folyamatosan 

A TERMÉKEK BESZÁLLÍTÁSA 2024. április 4. csütörtök 10-11 óra között

Beszállítás előtt telefonos egyeztetés mindenképpen  szükséges!!!!

Szilágyi Judit +36 70/336-4883

Az online jelentkezés mellett a jelentkezési lapok kitölthetőek akár papír alapon is. Letölthető dokumentum a lap alján. Ezeket az fedprint2018@gmail.com mail címre várjuk.

1 Step 1
Nevezés cég kategóriában
Nevezés Junior kategóriában
KATEGÓRIA MEGJELÖLÉS

(Könyv és biztonsági nyomtatványok kategóriában az alkategóriát is meg kell jelölni)

A zsűri fenntartja magának a jogot a kategória átsorolására. Az átsorolás következtében a nevezési díj nem változik.

TERMÉK CÍME / ELNEVEZÉSE

A nevezés akkor tekinthető szabályosnak, ha nevezési határidőig a hiánytalanul kitöltött nevezési lap és a termék a Nyomda- és Papíripari Szövetség címére (1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.) beérkezik.

Termék megrendelője vagy tulajdonosa

(csak olyan termék nevezhető, amelynek megrendelője előzetesen hozzájárult a nevezéshez, kivéve saját termék)

A nevező cég felelős vezetőjeként kijelentem, hogy a BEST PRINT HUNGARY versenyszabályzatában foglaltakat megismertem és elfogadom, továbbá a nevezési díjat a Kiíró számlája alapján megfizetem.

Polgári jogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a termék megrendelője a termék versenyre történő benevezéséhez hozzájárult.  Tudomásul veszem, hogy amennyiben a megrendelő utólag írásban tiltakozik a nevezés ellen, a Kiíró nem folytatja le a zsűrizést vagy a kiosztott díjat visszavonja. Ebben az esetben a nevezési díj nem kerül visszatérítésre.

A nevezés legkésőbb 2023. augusztus 11. 16:00 óráig vonható vissza írásban. Az ezt követő visszavonás esetén a nevezési díj kiszámlázásra kerül.

A nevezés akkor tekinthető szabályosnak, ha a nevezési határidőig a hiánytalanul kitöltött nevezési lap, a beszállításra kijelölt napokon pedig a termék a Nyomda- és Papíripari Szövetség címére (1114 Budapest, Bartók Béla út 41. fszt. 6.) beérkezik.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Nevezési lap letöltése!